top of page
Wedding Ceremony

VRAGEN

Waar ben ik werkzaam?

 

Ik woon zelf in regio Antwerpen maar kom jullie graag tegemoet als je elders zou wonen / trouwen.

Hoeveel kost het jullie als ik enkel jullie ceremonie schrijf/spreek, en niet allebei doe?

De exacte prijs bereken ik afhankelijk van jullie wensen, maar houd er rekening mee dat ik meer tijd besteed aan het schrijven dan aan het spreken (en de voorbereiding daarvan).

Wat is het verschil tussen een ceremoniespreker en een ceremoniemeester?

Een ceremoniemeester staat in voor de praktische kant van je bruiloft - denk "wedding planner". Een ceremoniespreker anderzijds is degene die je ceremonie leidt, zoals een priester in de kerk.

TIP: schakel niet zomaar je ceremoniemeester (of weddingplanner/-designer) in om ook even snel je ceremonie te leiden. Check eerst of die persoon wel de juiste capaciteiten heeft. Want het praktische organisatietalent van een ceremoniemeester is héél verschillend van het bijna poëtische schrijf- en spreektalent van een ceremoniespreker.

Doe ik ook ceremonies voor 2 bruiden of 2 bruidegommen?

Absoluut! Liefde is liefde.

Hoe lang op voorhand contacteer je mij best?

Nu. Hoe sneller je me de trouwdatum doorgeeft, hoe meer kans je hebt dat ik die dag nog geen andere boeking heb. Geef me minstens twee maanden de tijd om jullie ceremonie voor te bereiden - zo krijgt jullie Grote Moment ruim de tijd om te rijpen.

Wat als ik ziek zou zijn op jullie trouwdag?

Ik zorg dat ik er sta - wat er ook moge gebeuren. Adrenaline en een paardenmiddel verrichten wonderen. Moest Murphy écht tegen ons zijn en ik onverwachts al mijn ledematen inclusief mijn stem ben verloren, dan zorg ik ervoor dat een andere spreker de show komt redden. Ik heb kwalitatieve contacten en vertrouw jullie dan toe aan iemand die mijn (en jullie) zegen heeft.

Wat als een huwelijk uiteindelijk niet doorgaat?

Dit wens ik jullie uiteraard niet toe, maar het kan altijd gebeuren. Ook omstandigheden zoals verrassingskindjes rommelen wel eens met trouwplannen. In dat geval betalen jullie uiteraard niet voor mijn spreekwerk. Voor het schrijfwerk bekijken we hoeveel werk ik er al heb ingestopt op het moment van de annulatie.

bottom of page