top of page

PRESENTATOR - SHOWHOST

Een presentator of host is de lijm van een show; het is de batterijbooster die de losse onderdelen van een voorstelling naadloos aan elkaar kleeft. De host zet de toon en stuurt het gevoel van de toeschouwers.

Je kiest dus niet zomaar iedereen om je voorstelling te presenteren. Zou ik precies de juiste schakel kunnen zijn in je project? Met mijn vurige energie en hoogst besmettelijk enthousiasme verwarm ik zelfs het koudste publiek.

Termen die rond mij zweven als ik een microfoon in handen heb:   

                jeugdig

         puur

                                               overtuiging

                  humor                       vuur

                              fris

      schwung             dynamisch

                        menselijk                  

                                                          focus

           zekerheid

 

Mijn manier van spreken is duidelijk , dragend en vol leven. Ik heb (succesvol) ervaring met het toespreken en energizen van grote groepen mensen - jong en oud.

Technieken voor boeiende presentaties maakte ik me o.a. eigen aan de Universiteit van Antwerpen. Als regisseur en choreograaf verwoord ik vlot instructies, ideeën en een visie. Mijn schrijversgeest omvat het juiste woordenrepertoire om de aandacht vast te houden. Als danseres weet ik ook lichamelijk een boodschap te brengen. Maar bovenal ben ik een geboren entertainer. Geef me een publiek en ik vermaak hen tot de lichten doven!

Twijfel niet om me te contacteren. Dan bespreken we wat jouw project nodig heeft, welke meerwaarde ik kan bieden, en wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page