top of page

CEREMONIESPREKER / -SCHRIJVER

JULLIE BRUILOFT

 

Ga je binnenkort trouwen? Proficiat!

Wat een heerlijk moment om naartoe te leven . . . 

Een moment dat je nooit meer wil vergeten.

En daarbij kan ik helpen.

HOE 

In een uitgebreid gesprek verken ik jullie verhaal, wie jullie zijn, en wat je hoopt en droomt van je trouwmoment. Liefst doe ik dat bij jullie thuis, zodat ik zo volledig mogelijk de sfeer kan opsnuiven van jullie persoonlijkheid. (Ruim dus zeker niet op wanneer ik langskom!)

Bereid je voor op een heleboel (leuke) vragen. It's all about you two! Welke stijl past bij jullie? (Je favoriete films en boeken verraden je al snel.) Heb je het graag lekker uitgebreid of net minimalistisch? Wat wil je wél en wat zeker níet? Je hebt vast ooit op een bruiloft gedacht "zo gaan wij het niet doen, hè schat". Toon me je pinterestborden, je trouwjurk / kostuum (stiekem), je locatie.
 

Daarna verzamel ik - met jullie toestemming - zo veel mogelijk input om jullie ceremonie echt op maat te maken, via familie en vrienden bijvoorbeeld.

Zo bouw ik jullie Grote Moment op, met aandacht voor persoonlijke rituelen, inbreng van familie en vrienden, humor, en ruimte voor improvisatie.

Blijft de uitgewerkte ceremonie een verrassing, of krijg je graag op voorhand al een inkijk? De keuze is aan jullie!

MEER MOGELIJKHEDEN 

Heb je al iemand anders in gedachten die je graag als spreker hebt,

maar kan je mijn hulp gebruiken bij het schrijven van 

tekst / verhaal / ceremonie / speech / geloften? 

 

Geen probleem; ik help mensen graag zoeken naar

dat wat ze zelf misschien niet kunnen verwoorden.

 

aken jullie liever helemaal zélf jullie ceremonie? Dan kan een kickstart met een ervaren pro je geweldig goed op weg helpen. Boek een ceremonie-kickstart-babbel in met Katrien: ze luistert naar jullie noden, geeft zo véél mogelijk gouden adviezen mee, en laat haar brainstorm-motor mee draaien. 

Graag een bijzonder gastenboek met unieke inspiratiekaarten voor je gasten ? BESTEL HIER

PERSOONLIJKE PUZZEL

 

Verwerk je graag een handfasting in je ceremonie? Geen probleem; ik ben er zelf ook fan van en ken de technieken.

Ik leer je met plezier ook een heel gamma andere rituelen kennen. Laten we op zoek gaan naar wat écht bij jullie past!

HOEVEEL IS DAT WAARD

Mijn werkwijze is erg uitgebreid omdat ik ieder koppel graag een onvergetelijk en superpersoonlijk trouwmoment bezorg. Dat is ook wat mij uniek maakt als ceremoniespreker/-schrijver: ik maak echt tijd voor jullie verhaal en behandel iedere ceremonie als een blanco blad - géén gerecycleerde bouwstenen.

Je krijgt de garantie op een unieke, persoonlijke ceremonie. Je krijgt de garantie dat ik er voor jullie ben, bij de voorbereiding, en op de Grote Dag natuurlijk. What you see is what you get; je wil graag míj als spreker - dan krijg je mij.

 

Ik lees niet zomaar droogweg een blaadje papier af (the horror...) maar ik breng jullie ceremonie echt tot leven. Want dit is jullie verhaal - een volgende stap en tegelijk een nieuw begin in jullie liefdesverhaal. En ik ben niet voor niets verhalenschepper.

In mijn prijs zitten de vele uren die ik (met liefde) besteed aan schrijven & herschrijven, ontmoeten & ontdekken, communiceren & contacteren, en het spreken zelf natuurlijk. Een faire prijs staat gelijk aan fair werk, en creëert de ruimte om voldoende tijd vrij te maken voor jullie ceremonie. Ik hanteer twee tarieven. Ontdek er hier meer over.

SAMEN VERDER

Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoetenEen feest

ter ere van de liefde, persoonlijke verhalen, mooie rituelen,

nieuwe herinneringen om te koesteren... daar word ik blij van!

Tent in Lights
bottom of page