top of page

CEREMONIE-KICKSTART-BABBEL

Jullie gaan trouwen: HOERA!

Jullie hechten belang aan een persoonlijke, betekenisvolle, geweldige ceremonie: HOERA!

Jullie willen de ceremonie he-le-maal zélf maken: HOERA!   Maar wacht . . . HOE DAN?

Simpel: dankzij een KICKSTART-BABBEL met een ervaren ceremonieschrijver/-spreker. Met mij.

We komen samen (live of via videocall), ik luister naar jullie noden en wensen, en ik geef jullie zo véél mogelijk gouden adviezen mee, zoals:

Hoe begin je hier aan? Wat is belangrijk (en wat totaal niet)? Hoe zorg je voor een fijne flow? Wie betrek je in de ceremonie, en hoe? Hoe kies je een thema of rode draad? Wat met rituelen op maat? Hoe vermijd je amateurisme maar blijf je authentiek? Wat met de (live) muziek? Hoe regel je zo'n plechtige intrede van de suite? Hoe zorgen we voor verrassingselementen als we zelf de ceremonie maken? Wat is een ideale opstelling voor ons? Hebben we een ceremonieboekje nodig? Wat is een realistische timing? Welke microfoon? . . .

Ik brainstorm ook lekker mee om de allerleukste ideeën te bedenken voor ultrapersoonlijke rituelen of touches. Alle ideeën die mij na ons gesprek nog te binnen schieten, geef ik jullie met alle liefde gratis mee.

 

Wat is zo'n ceremonie-kickstart-babbel waard?

 

260​,-

(vrij van btw)
+ km-vergoedingMet alle liefde van de wereld bouwde ik al tientallen prachtige trouwceremonies van A tot Z. Wat een zonde om die ervaring niet te delen! Omdat ik geen tijd heb om zelf voor alle koppels van de Benelux een ceremonie op maat uit te werken, help ik jullie graag via deze kickstart-babbel op weg.

Dit is iets voor jullie als je een wij-doen-alles-liefst-helemaal-zelf-mindset hebt. Je gaat deze ceremonie maar één keer doen, dus laten we er iets moois van maken! (Een extra persoon tijdens onze kickstart-babbel is gratis en zeker toegestaan. Handig, zo'n partner in crime.) 


Toch wél liever de gemoedsrust dat een ervaren ceremonieschrijver/-spreker de hele ceremonie voor je uitbouwt? Geef me een gil. En kijk alvast even hier.

EXTRA OPVOLGING?


Graag nadien nog feedback op jullie (finale) draaiboek? >   60​,-  (vrij van btw)

ik sprak al
meer dan 80.000
woorden op
bruiloften...

bottom of page