top of page

CADEAUBONNEN

Doe je graag iemand plezier met een uniek, persoonlijk geschenk dat voor altijd in het hart blijft hangen? Dan is een cadeauverhaal of een gedicht/liedtekst op maat een prachtige keuze. Zo schenk je emoties in plaats van zielloze spullen. Bedenk maar eens hoe jíj je voelt bij het lezen van een (liefdes)brief of gedicht speciaal voor jou alleen...

(En wie zegt dat je dit niet ook lekker aan jezelf mag cadeau doen?)

Deze cadeaubon is ideaal om op een moment naar keuze in te wisselen voor een schrijfsel op maat. Nu heb je mogelijk geen tijd of misschien laat je liever de ontvanger van dit cadeau zelf input en wensen doorgeven... Dat kan perfect met deze cadeaubon!
 

 • 2 jaar geldig
   

 • vrij van btw
   

 • met liefde geschreven
   

 • bedrag inruilbaar in stukken, in 1x of in combinatie met andere cadeaubonnen of opleg
   

 • flexibele inplanning met de gelukkige ontvanger
   

 • digitaal eindresultaat in mooie opmaak
   

 • + fysieke afwerking eindresultaat indien gewenst (bijvoorbeeld als flessenpost / gebonden boekje / ingekaderd...)
   

 • + handgeschreven indien gewenst
   

 • onbeperkt revisies door gever/ontvanger van het cadeau indien gewenst (meestal onnodig)
   

 • mag ook lekker gebruikt worden voor jezelf ;)
   

Graag een aangepast bedrag? Geef me een seintje.

WERKWIJZE

Jij kiest het bedrag. (Wil je graag mijn advies over het ideale bedrag voor jouw idee? Geef me een seintje.)

Zodra de betaling binnen is, ontvang je van mij je cadeaubon via mail. (Heb je de bon sito presto nodig of wil je graag een papieren bon? Geef me een seintje.)

Het gekozen bedrag mag naar hartenlust gecombineerd worden met andere cadeaubonnen, extra opleg of in stukjes gebruikt worden, bijvoorbeeld voor verschillende projectjes.

Jouw gelukkige ontvanger kan nu kiezen wanneer hij/zij de bon inruilt voor een prachtige tekst op maat. Jij of de ontvanger vertelt me je voorkeuren (tekstgenre / stijl / lengte / afwerking...) en geeft me de nodige input.

Het is handig als ik die input telefonisch of live krijg. Dan volstaat een gesprekje van 30 tot 60 minuutjes meestal. Het mag natuurlijk ook langer of korter (of via mail). De tijd die ik besteed aan deze input bepaalt mee hoeveel tijd ik over heb voor het schrijfwerk zelf.

Wil je graag nog iets veranderen aan de finale tekst? No problemo, amigo! Ik reviseer zo veel en zo lang als nodig is. (Meestal overbodig.)

Je ontvangt de cadeautekst digitaal in een mooie opmaak. Wil je liever een fysiek exemplaar met bijzondere afwerking (ingepakt / als flessenpost / handgeschreven / als 'echt' boekje / ingekaderd)? Dat kan. Vertel me dit zeker op voorhand! Dan pas ik het mee in je cadeaubudget.

HOEVEEL WOORDEN PER EURO?

Poëtisch schrijven is geen exacte wetenschap. Ik kan dus niet perfect voorspellen hoe lang de tekst uiteindelijk zal worden. Wel probeer ik zo goed mogelijk rekening te houden met al je wensen.

De stijl van je tekst bepaalt mee de lengte van het eindresultaat. (Een minimalistisch gedicht zal minder woorden tellen dan een super visueel sprookje, maar misschien even veel werk vragen.)

De inschattingen die ik hier geef, zijn gebaseerd op cadeauverhalen die ik eerder schreef. Hoe uitgebreider het verhaal, hoe minder tijd ik meestal nodig heb per pagina. Dat klinkt misschien gek, maar het is wel zo. Daarom gaat het aantal bladzijden exponentieel mee omhoog met de prijs:

50€ tot 100€: klein gedichtje / liedtekst / miniverhaal

> ideaal om in te kaderen of als flessenpost
> input via mail

 

150€: ongeveer 2 bladzijden

> ideaal om in te kaderen of als flessenpost

 

200€: ongeveer 3 à 4 bladzijden

 

300€: ongeveer 5 à 6 bladzijden

 

400€: ongeveer 7 à 10 bladzijden

Graag een aangepast bedrag? Geef me een seintje.

 

QUALITY OVER QUANTITY

'Vijf bladzijden' klinkt misschien niet lang, maar je zal merken dat een 100% op maat geschreven verhaal helemaal geen dikke kloefer hoeft te zijn om impact te maken. Wil je wél graag een verhaal van tientallen bladzijden, dan mag dat uiteraard ook! Just let me know. ;)

Wil je graag een voorbeeldje van een cadeauverhaal lezen? Geef me dan een seintje of ga hier op verkenning: verhalenschepper.be/schrijfvoorbeelden

bottom of page