top of page

Geen Gewoon Gastenboek . . .

Je bent op zoek naar een gastenboek dat méér is dan een bundel witte pagina’s klaar om volgekribbeld te worden met inspiratieloze cliché-wensen. (Een lege pagina is dan ook best intimiderend om te moeten invullen.) Of misschien zoek je wel een unieke manier om jouw eigen wensen cadeau te geven aan een bijzonder iemand – of een bewaarboek voor jezelf…

Dat unieke boek heb je bijna in handen!

 

Dit bijzondere bewaarboek is klaar om gevuld te worden met mooie woorden. Laat vrienden en familie de stevige inspiratiekaarten invullen of schrijf zelf lekker het hele boek vol en schenk het als cadeau aan een dierbare – of houd het bij als herinnering.  

 

Je ontdekt 25 unieke vragenkaarten, allemaal met hun eigen, dromerige vormgeving. Elke kaart is de aanzet tot een schrijfsel dat blijft plakken. Gedaan met saaie wensen. Je zal versteld staan van wat gasten neerpennen op deze prachtige kaarten!

 

Zo bestel je:

 

> Je bestelt deze gastenboekkaarten per set van 25 unieke vragen (inclusief covers en dichtbindlint). Ga je dus voor een bundel van 25, 50, 75, 100 of meer? Let me know!

 

> Liefst wel of geen gaatjes in je kaarten? Let me know!

 

> Welk lint zou jij het liefste krijgen? Let me know!

 

> Verzend ik naar je thuisadres of een Homerr pick-up point (goedkoper)? Let me know!

(ik stuur het mooi verpakt op naar jou)

 

Tips:

 

Haal de kaarten uit de kaft om in te vullen – leg ze bijvoorbeeld ergens klaar waar gasten makkelijk een vraag naar keuze kunnen uitkiezen. Je kan ook een stapeltje kaarten apart houden om op een later moment te laten beschrijven.

 

Wie zonder inspiratievraag iets wil neerpennen, draait gewoon de kaart om. Dan heb je ook een mooie achtergrond, maar dan zonder voorgedrukte vraag.

 

Vul het boek nadien met alle neergepende woorden, in volgorde naar keuze.

Voeg gerust ook foto’s en wenskaarten toe; die perforeer je en bind je mee vast met de sluitlinten of je kleeft ze op de achterzijde van de inspiratiekaarten.

 

Later nog iets toevoegen of veranderen kan altijd! De warme woorden en persoonlijke samenstelling maken van dit unieke boek een levende herinnering…

 

Ik wens je warme woorden toe,

Katrien – Verhalenschepper

cover liefde gastenboek-kaarten
cover nieuw leven gastenboek-kaarten.jpg
cover afscheid gastenboek-kaarten.jpg

Liefde / Nieuw Leven / Afscheid

bottom of page