top of page

VINYLVERTELSELS

Heb je een waardevolle tekst die een béter plekje verdient dan een stoffige lade? 

Bijvoorbeeld je huwelijksgeloften en jullie openingsdans, een liefdesbrief, je lievelingsgedicht, iemands afscheidswoorden, cadeausprookje, powerspeech . . .

Heb je een voorliefde voor de kwaliteit van vinyl? Een plaat kunnen voelen met je vingertoppen, even niet over een schermpje swipen maar gewoon lekker contact maken met iets analoogs.

Wat dacht je ervan om die waardevolle woorden dan tot leven te wekken op een goeie ouwe LP ? Dat kan eenvoudig; ik regel het voor jou !

Of het nu een tekst is die ik voor jou schreef of iets anders; ik spreek de woorden van jouw keuze in en maak een professionele opname (ik ben ook stemacteur en verteller). Of je voorziet zelf een audiobestand. Die opname laat ik door een gespecialiseerd bedrijfje graveren in een vinylplaat. Jij ontvangt de afgewerkte plaat, klaar om lekker nostalgisch op de platenspeler te leggen!

P.S. Als ik jullie trouwceremonie verzorg, dan kan ik ook live jullie geloften of andere speeches opnemen om op een LP te vereeuwigen. Jullie geloften plus de muziek van jullie openingsdans op vinyl, dat is pas een prachtig idee!

heerlijk thuis afspelen wanneer je maar wil

de klanken door de kamer laten dansen

of als fantastisch geschenk aan iemand geven.

CONCREET

> Laat me weten wat je graag op vinyl tot leven wil wekken

> Reken op ongeveer 5-6 weken productietijd

> max 2 x 20 minuten per kant

> kies zelf: 33 rpm of 45 rpm / 7, 10 of 12 inch formaat / zwart of transparant vinyl
 

PRIJS 

> 120 tot 180 euro (afhankelijk van de lengte) = inclusief verzending

> eventueel transparante plaat in plaats van zwarte plaat (5€)

> extra personalisatie centerlabels en/of buitenhoes mogelijk (5€ / 23,50€)

bottom of page