DANSER - CHOREOGRAAF

Op mijn zevende verloor ik mijn hart aan dans. Sindsdien ben ik nooit gestopt met dansen: klassiek ballet, pointes, modern, musical dance, hiphop, jazzdance...

Als choreograaf help ik toneelgroepen met dans in hun voorstellingen. Denk bijvoorbeeld aan komische dans, striptease, cabaret, spektakeldans...
Ik ben choreograaf bij Opendoek, en creëerde dans voor de stukken 'William Shakespeare in 97 Seconds and a Half' en 'Happy Birthday' van Theatergroep Hoogspanning.

Het niveau van de dansers is niet van belang. Of het nu om ervaren dansers gaat, of om beginners, compleet aritmische mensen of een groep met uiteenlopende dansachtergronden, ik creëer iedere choreografie op maat van de uitvoerders. Ongeacht hun danstechniek, sta ik steeds garant voor een eindresultaat met wauw-effect.

Acteurs (van alle niveaus) en regisseurs die ik al hielp met dansstukken waren keer op keer verrast over het eindresultaat en hun eigen kunnen. Dankzij mijn persoonlijke manier van coaching vinden zelfs non-dansers het vertrouwen en plezier om in de spotlights te dansen.

Momenteel ben ik choreograaf voor de musical "The Greatest Show" van VC Stage Entertainment. Zélf dans ik wekelijks enkele uren klassiek ballet en modern, en dans ik mee in een grote, tweejaarlijkse dansshow.


Zoek je een energieke danseres of een choreograaf die dansers ongeacht hun ervaring een niveau hoger tilt, geef me dan een seintje!

ondernemingsnummer 682494275

  • link naar facebook Verhalenschepper
  • instagramlink Verhalenschepper
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now